Hakkımızda

SISTAS, sıcak çelik dövme sektöründe Türkiye ve Dünya pazarında hızla büyümekte olan, yılda 15 bin ton dövme üretim kapasitesine sahip, yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atmış güçlü bir dövme firmasıdır.

SISTAS, dövme konusundaki ileri düzey kapasitesi ile karbon çelik, alaşım, mikro alaşım, paslanmaz çelik, titanyum ve diğer yüksek ısı materyallerini kullanarak karmaşık ve çözümü güç olan parçalara, sıcak çelik dövme metodu ile biçim kazandırmaktadır. Üretim sürecinin her aşamasında müşterileriyle beraber çalışarak en zor mühendislik problemlerini maliyet sonuçlarını iktisat ederek, tasarım özelliklerini karşılayan veya aşan ürünler sağlamaktadır.        

SİSTAŞ, DÖVME SEKTÖRÜNDE YENİ STANDARTLAR BELİRLEYECEK DÖVME TEKNOLOJİSİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN OTUZ YILI AŞKIN BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKMIŞTIR.

SİSTAŞ, GÜNDEMDE OLAN EN YENİ TEKNOLOJİLERİ KULLANARAK EN DAR TOLERANSLARDA NET VEYA NETE YAKIN ŞEKİLLENMİŞ PARÇALARA DİRENÇ VE DAYANIKLILIK SAĞLAYARAK TALAŞLI İMALAT PAYLARINI AZALTILMASINI VEYA ORTADAN KALDIRILMASINI SAĞLAMAKTADIR.